”Pidä huolta ihostasi viisaasti,
niin se pitää huolen sinusta”

Pisara Kauneutta Eko on erikoistunut kasvojen ihon hoitoon luonnollisesti. 

Hoidot hoitolassa toteutetaan probioottisella ESSE-ihonhoitosarjalla, jonka avulla ihoa tuetaan toimimaan itse parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitolahoitoihin sisältyvät ihon kunnon kartoitus ja ihon kotihoidon ohjaus. Kasvohoidossa myös hierotaan aina kasvot ja hartiat, jolloin pääset rentoutumaan jokaisella hoitolakäynnillä.  


Kokonaisvaltainen lähestyminen ihonhoitoon auttaa näkemään ihon kunnon taustalla olevat tekijät ja puuttumaan niihin. Moderni elämäntyyli, lääkitykset, luontoyhteyden vähentyminen ja synteettiset kemikaalit ovat köyhdyttäneet mikrobiomiamme ja tällä on merkittävä yhteys erilaisiin iho-ongelmiin. Iho on kokonainen ekosysteemi ja siinä on enemmän mikrobeja kuin ihmissoluja. Siksi ei ole yhdentekevää, kuinka nämä mikrobit iholla voivat. 


Probioottisen ihonhoidon avulla ihon luonnollinen mikrobiomi voidaan palauttaa ja näin iho kykenee toimimaan omassa suojaavassa tehtävässään parhaiten mm. hidastaen ihon vanhenemista, ehkäisten tulehdusta ja pitämään herkistyneen ihon rauhallisena.SKY-Kosmetologi Heidi:

Kosmetologina minulla on vuosien kokemus erilaisista ihonhoitomenetelmistä, mutta tärkein päätös urallani oli siirtyä työskentelemään probioottisen ihonhoidon parissa. Sydäntäni lähellä on ratkaisukeskeinen ote iho-ongelmiin. Probioottisen hoitosarjan myötä minulla on käytössä työkalut, joiden avulla pystyn auttamaan ja ohjaamaan asiakkaista entistä monipuolisemmin ihon erilaisissa haasteissa kohti hyvinvoivaa ihoa. Omakohtainen kokemus ihon-ongelmista ja niistä selviytymisestä ovat auttaneet ymmärtämään terveen ihon merkitystä ja sen tärkeyden, että käytämme ihollemme vain hyvää tekeviä raaka-aineita- emme mitään ylimääräistä.


Lämpimästi tervetuloa!


"Hoitolan ajankohtaiset uutiset ja edut löydät Facebookista ja Instagramista"


      timma.fi