pisara kauneutta eko

Meille ihon luonnollinen hoitaminen ilman haitallisia kemikaaleja on tärkeä arvo. Ihosi on kokonainen ekosysteemi ja sen hyvinvointiin vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät. hoitolahoidoissa käytettävä probioottinen ihonhoitosarja ESSE tukee ihon omaa luonnollista kykyä pitää huolta itse itsestään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hoitolassa haluamme lähestyä ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti kartoittamalla ihoon vaikuttavia tekijöitä mm. elintavat, ihon historia ja  eri rasitustekijät. Se antaa hyvän pohjan lähteä työskentelemään kohti paremmin voivaa ihoa. 

Probioottinen ihonhoito on luonnollinen ja tehokas keino hoitaa myös ihon epätasapainotiloja. Meillä on kokemusta ja runsaasti hyviä asiakaskokemuksia aknen, ruusufinnin ja atopian hoidosta. Ota oman ihosi kanssa rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä tekemään töitä kohti hyvinvoivaa ja tasapainoista ihoa.

HEIDI MANTSINEN

Äitiyslomalla! 

Olen työskennellyt kosmetologina 13 vuotta ja koko urani ajan suurin intohimoni on ollut tuloksellinen ihonhoito mm. anti-age ja erilaiset iho-ongelmat.  Probioottinen ihonhoito antaa minulle monipuoliset työkalut tehdä tuloksellista hoitoa luonnollisesti.

  • WORLD SKILLS ammattitaidon MM-hopeaa Lontoossa 2011
  • Vuoden ESSE hoitola 2018

 

 

REWILD YOUR SKIN 

 

Terve mikrobiomi on luonnollinen tapa pitää iho nuorekkaana. Rewilding- ihon uudelleenrakentaminen palauttaa ihon mikrobiomin tasapainon luonnolliseen tilaan vihreän kemian avulla.

 

Mikrobit ihollasi ovat kuin elävä panssari ja ne suojaavat sinua monilta taudinaiheuttajilta ja tehostavat ihon suojabarriaarin toimintaa. Mikrobit tuotteavat myös kosteuttavia tekijöitä mm. hyaluronihappoa. 

 

Probioottisella ihonhoidolla hoitolassa ja kotona voidaan luoda pohja, jossa mikrobit voivat hyvin. Terve mikrobiomi auttaa saavuttamaan rauhallisen ja hyvinvoivan ihon, joka myös ikääntyy hitaammin.

 

 

"Hoitolan ajankohtaiset uutiset ja edut löydät Facebookista ja Instagramista"


      timma.fi