Pisara Kauneutta EKO

Kosmetologeistamme Heidi on erikoistunut ekologiseen ihonhoitoon ja käyttää hoidoissa pääasiassa probioottistan ihonhoitosarjaa Esseä. Kokonaisvaltainen lähestyminen ihonhoitoon, jossa kartoitetaan asiakkaan elintavat, ihon historia ja ihon eri rasitustekijät, antaa hyvän pohjan lähteä työskentelemään kohti terveempää ihoa. Ihminen on kokonainen ekosysteemi, jossa esimerkiksi suolistomme kunto vaikuttaa merkittävästi ihon hyvinvointiin ja tämä korostuu erityisesti iho-ongelmien kohdalla, siksi on välttämätöntä toimia ihon parhaaksi niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. 

Probioottinen ihonhoito on uudenlainen, kokonaisvaltainen näkökulma ihonhoitoon. Essen tietämys probioottien vaikutuksesta ihoon pohjautuu "The Human Microbiome" tutkimukseen, jossa selvitettiin laajasti mikrobien vaikutusta ihmisen terveyteen ja immuniteettiin. Ihon mikrobit toimivat yhdessä ihonsolujen kanssa luoden pohjan terveelle ja hyvinvoivalle iholle.  Nykyinen elämäntyylimme, runsas antibioottien käyttö ja voimakkaat kemikaalit ovat olleet osallisena mikrobikatoon, joka heikentää ihon kykyä suojautua ulkoapäin tulevia rasituksia vastaan ja myös haitalliset mikrobit pääsevät tuolloin iholla helpommin valloille. Essen hoitotuotteissa käytetty ainutlaatuinen Biome+ teknologiassa yhdistetään eläviä probiootteja tai prebioottisia uutteita tuotepohjaan, jossa on matala pH-arvo. Probioottisten ihonhoitotuoteiden on tarkoitus luoda suotuisat elinolosuhteet hyödyllisille mikrobeille, jotka pystyvät ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja hoitamaan ihon erilaisia epätasapainotiloja mm. akne, ruusufinni, atopia.  Esse panostaa huipputason tutkimystyöhön varmistaakseen parhaimman mahdollisen laadun ja innovaatiot luonnonkosmetiikan saralla myös tulevaisuudessa.

Heidi Mantsinen

Heidi Mantsinen on toiminut kosmetologina vuodesta 2008 ja  yrittäjänä vuodesta 2012 lähtien. Hän on työskennellyt koko työuransa ajan kasvojen- ja vartalonihon erikoishoidon parissa. Heidin erikoisosaamista on ihonhoidon haasteiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Heidillä on myös ainoana suomalaisena mitalllisija World Skills -kauneudenhoidon maailmanmestaruuskilpailuista.

Miksi Probioottista ihonhoitoa?

  •  Ecosert- luomusertifiointi
  • Sitoutunut reilun kaupan toimintaperiaatteisiin
  • Eettisyys ja kestävä kehitys toteutuvat ympäristön, työntekijöiden ja kuluttajan kannalta
  • Miedot säilöntäaineet, jotka eivät vaurioita ihon pintaa
  • Ei synteettisiä tuoksu tai väriaineita
  • Kaikille ihoille sopivat kasvohoidot ja kotihoitotuotteet
  • TODELLA TULOKSELLISTA ihonhoitoa turvallisesti


  • Esse
  • Esse - probiotic skincare
  • Esse - Discover organic

"Hoitolan ajankohtaiset uutiset ja edut löydät Facebookista ja Instagramista"


      timma.fi