pisara kauneutta eko

Meille ihon luonnollinen hoitaminen ilman haitallisia kemikaaleja on tärkeä arvo. Ihosi on kokonainen ekosysteemi ja sen hyvinvointiin vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät. hoitolahoidoissa käytettävä probioottinen ihonhoitosarja ESSE tukee ihon omaa luonnollista kykyä pitää huolta itse itsestään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hoitolassa haluamme lähestyä ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti kartoittamalla ihoon vaikuttavia tekijöitä mm. elintavat, ihon historia ja  eri rasitustekijät. Se antaa hyvän pohjan lähteä työskentelemään kohti paremmin voivaa ihoa. 

Probioottinen ihonhoito on luonnollinen ja tehokas keino hoitaa myös ihon epätasapainotiloja. Meillä on kokemusta ja runsaasti hyviä asiakaskokemuksia aknen, ruusufinnin ja atopian hoidosta. Ota oman ihosi kanssa rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä tekemään töitä kohti hyvinvoivaa ja tasapainoista ihoa.

REWILD YOUR SKIN 

 

Terve mikrobiomi on luonnollinen tapa pitää iho nuorekkaana. Rewilding- ihon uudelleenrakentaminen palauttaa ihon mikrobiomin tasapainon luonnolliseen tilaan vihreän kemian avulla.

 

Mikrobit ihollasi ovat kuin elävä panssari ja ne suojaavat sinua monilta taudinaiheuttajilta ja tehostavat ihon suojabarriaarin toimintaa. Mikrobit tuotteavat myös kosteuttavia tekijöitä mm. hyaluronihappoa. 

 

Probioottisella ihonhoidolla hoitolassa ja kotona voidaan luoda pohja, jossa mikrobit voivat hyvin. Terve mikrobiomi auttaa saavuttamaan rauhallisen ja hyvinvoivan ihon, joka myös ikääntyy hitaammin.

 

 

"Hoitolan ajankohtaiset uutiset ja edut löydät Facebookista ja Instagramista"


      timma.fi