Pisara kauneutta

Rhea Cosmetics

Rhea on moderni, yksilöllinen ja 100% vegaaninen ammattikosmetiikka sarja Italiasta. Se on kehitetty erilaisten ihotyyppien yksilölliset tarpeet huomioiden 

Korkealaatuinen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot  kuin kokonaan hajusteeton Sense-tuotelinjakin.

Hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen  ja lääketieteessäkin käytettävän, imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta.

Näkyviä tuloksia kerroksellisilla hoidoilla.                    Layerin on Rhean kehittämä kerroksellinen hoitomuoto, jossa ihoa hellitään puhtautta, kirkkautta ja elinvoimaa antavilla aktiiviaineilla. DermoLayerin- kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaalle sopiviksi.

Ihoa aktivoidaan toinen toistensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa: mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään sitä tehokkaampi hoito on.Ja mikä parasta – Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan hemmotteluhetken.

 

Mary Cohr 

Korkealuokkaista ihonhoitoa Sinulle 

Monipuoliseen Mary Cohr- sarjaan kuuluvat hoitotuotteet kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, sekä tehokkaat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle. Laajasta valikoimasta löytyy juuri Sinun ihollesi yksilöllisesti sopivat tuotteet, joiden avulla voit jatkaa hoitolassa aloitettua laadukasta ihonhoitoa myös kotonasi. 

Kaipasipa ihosi sitten hemmottelua,puhdistusta tai kiinteytystä Mary Cohr on kehittänyt tarpeisiisi sopivan erikoishoidon. Valikoimaamme kuulu myös patentoitu CatioVital Cellular Energy -laite, joka hoitaa ihoa pintaa syvemmältä. Laitehoidossa voidaan muun muassa aktivoida ihosolujen uudistumista sekä kohottaa kasvonpiirteitä jumppaamalla kasvojen lihaksia. 

Korkealaatuisten Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden taustalla on yli 40 vuotta kestänyt jatkuva kehitys - ja tutkimustyö. Tuotteet valmistetaan noudattaen tarkkoja farmaseuttisia standarteja, jotta Sinä voit luottaa niiden turvallisuuteen. Sarjalle onkin myönnetty yhtenä harvoista kosmetiikkavalmistajista ISO 22716 ja ISO 14001- sertifikaatit merkiksi erittäin korkeatasoisesta valmistusprosessista.

annakaisa kiiskilä

Annakaisa Tolonen

Olen työskennellyt kosmetologina vuodesta 2003 lähtien. Yrittäjäksi ryhdyin vuonna 2010. Vuosien varrella olen käynyt koulutuksia ihon ongelmien hoitoon mm, akne,pigmenttimuutokset, rosacea ja ihon ikääntyminen. 

Heidin ollessa äitiyslomalla palvelen teitä myös Essen hoitojen parissa!

"Hoitolan ajankohtaiset uutiset ja edut löydät Facebookista ja Instagramista"


      timma.fi