Pisara kauneutta

Mary Cohr 

Korkealuokkaista ihonhoitoa Sinulle 

Haluan tarjota Sinulle vain parasta- siksi olen valinnut hoitolaamme laadukkaan  ranskalaisen ammattikosmetiikkasarjan. Tehokas sarja yhdistää kasvimaailman tutkitut aktiiviaineet kauneudenhoitoalan viimeisimpiin innovaatioihin.

Monipuoliseen Mary Cohr- sarjaan kuuluvat hoitotuotteet kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, sekä tehokkaat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle. Laajasta valikoimasta löytyy juuri Sinun ihollesi yksilöllisesti sopivat tuotteet, joiden avulla voit jatkaa hoitolassa aloitettua laadukasta ihonhoitoa myös kotonasi. 

Kaipasipa ihosi sitten hemmottelua,puhdistusta tai kiinteytystä Mary Cohr on kehittänyt tarpeisiisi sopivan erikoishoidon. Valikoimaamme kuulu myös patentoitu CatioVital Cellular Energy -laite, joka hoitaa ihoa pintaa syvemmältä. Laitehoidossa voidaan muun muassa aktivoida ihosolujen uudistumista sekä kohottaa kasvonpiirteitä jumppaamalla kasvojen lihaksia. 

Korkealaatuisten Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden taustalla on yli 40 vuotta kestänyt jatkuva kehitys - ja tutkimustyö. Tuotteet valmistetaan noudattaen tarkkoja farmaseuttisia standarteja, jotta Sinä voit luottaa niiden turvallisuuteen. Sarjalle onkin myönnetty yhtenä harvoista kosmetiikkavalmistajista ISO 22716 ja ISO 14001- sertifikaatit merkiksi erittäin korkeatasoisesta valmistusprosessista.

annakaisa kiiskilä

Annakaisa Tolonen

Annakaisa on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2003 ja on toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Annakaisa on työskennellyt koko työuran kasvojen- ja vartalonihon erikoishoidon parissa.

"Hoitolan ajankohtaiset uutiset ja edut löydät Facebookista ja Instagramista"


      timma.fi