Lämminhenkinen
kauneushoitola Joensuussa

Luottamus syntyy tuloksista, ja niistä Mary Cohr ja Pisara Kauneutta ovat tunnettuja.

Mary Cohr -ihoterapeutteina analysoimme ihosi yksilölliset tarpeet, suunnittelemme asiantuntemuksella oikeanlaisen hoito-ohjelman ja opastamme kotihoitotuottteiden valinnassa.  Ihoterapeutit ovat ihon kuntoa parantavien ja nuorentavien hoitojen asiantuntijoita, ja meillä on vankka tietämys ihon esteettisistä hoitotekniikoista.

Meiltä löydät myös  ratkaisut ihon haasteisiin, kuten  ruusufinniin, akneen ja pigmentaatioon. Selvästi näkyvät tulokset ja ihon kunnon paraneminen motivoivat jatkamaan säännöllistä kasvo- tai vartalohoito-ohjelmaa. Ihoterapeuttien korkean ammattitaidon takana ovat ammattitaitoa kehittävät ja ylläpitävät erikoiskoulutukset sekä vuosien myötä karttunut ihonhoidollinen näkemys.

Tutustu tuotesarjoihimme ja hinnastoomme.

Pisara Kauneutta on lämminhenkinen kauneushoitola, jonne jokainen on tervetullut nauttimaan korkeatasoisista hoidoista, laadukkaista tuotteista ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä »
annakaisa kiiskilä

Annakaisa Tolonen

Annakaisa on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2003 ja on toiminut yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Annakaisa on työskennellyt koko työuran kasvojen- ja vartalonihon erikoishoidon parissa.

"Hoitolan ajankohtaiset uutiset ja edut löydät Facebookista ja Instagramista"


      timma.fi