Mary Cohr

Kaunistava aromaterapia ja ihon esteettiset hoidot

Mary Cohr on Ranskan johtava aromaterapiaan pohjautuva ammattikosmetiikkasarja. Tuotteissa yhdistyvät luonnon puhtaat aktiiviaineet ja tieteellisesti tutkitut parhaat tehoaineet. Mary Cohr on kehittänyt 40 vuoden ajan entistä parempia erikoishoitoja ja tuotteita kauniin ja terveen ihon ylläpitämisesksi. Laadukkaat tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnomukaisesti, ilman geenimuunneltuja raaka-aineita, barabeeneja ja mineraaliöljyjä. 

Mary Cohr hyödyntää hoitomenetelmissään eteerisiä öljyjä, joiden erittäin tehokkaat aktiiviset ainesosat hoitavat ihoa syvävaikutteisesti ja parantavat niiden jälkeen käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä ja tehokkuutta.

Mary Cohrin keskeinen tehoaine on myös Cellulare Life Concentrate -solujen ravintoainetiiviste, joka koostuu solujen elämälle välttämättömistä ainesosista. Tiiviste aktivoi ihosolujen uudistumista ja pidentää niiden ikää. Mary Cohrille on myönnetty ISO 22716 ja ISO 14001- sertifikaatit merkiksi korkeatasoisesta kosmetiikan valmistuksesta. Monipuolisessa, kaikki ihon tarpeet huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä upeat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle.

Tutustu ylellisiin Mary Cohr -erikoishoitoihin hinnastossa.