Odotettu uutuushoito nyt meillä!

CatioVital -Cellular Energy

Mary Cohrin uudet CatioVital - laitehoidot tarjoavat nopean, kivuttoman ja edullisen vaihtoehdon esteettiselle lääketieteelle. Toisiaan täydentävät CatioVital Lifting ja CatioVital Youth- nuorentavat kasvoja tehokkaasti ja välittömästi.

CatioVital- hoidot toteutetaan ainutlaatuisella patentoidulla CatioVital Cellular Energy- laitteella. Laitehoidossa hyödynnetään sekä lämpöenergian että dynaamisen ionisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Niillä saadaan kasvatettua ihosolujen energiatasoja ja muutokset ihossa ovat näkyviä.

CatioVital Yuoth-Ihosoluja energisoiva ja kasvoja nuorentava hoito!

90min 109€

 Hoidossa tehdään kolme ihosoluja aktivoivaa hoitovaihetta. Lämpönaamio parantaa ihosolujen toimintaa, poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ihosta ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon.

Puhdistavan vaikutuksen jälkeen imeytetään dynaamisella ionisaatilla aktiiviaineet ihoon. Ionisaatio lisää solujen biologista aktiivisuutta ja saa käytetyt aktiiviaineet kuten antioksidantit, kasviuutteet ja hedelmähapot imeytymään ja vaikuttamaan tehokkaammin.

Hoidon lopuksi kasvoille, kaulalle ja decolteelle tehdään hieronta  ihon tarpeiden mukaan valitulla eteerisellä öljyllä. Hoito viimeistellään naamiolla sekä  ihollesi valituilla hoitotuotteilla.

CatioVital Lift- Cellular Energy nuorentaa kasvonpiirteitä näkyvästi!

45min-120min 65€-139€

Kasvohoito on kehitetty elvyttämään ihoa kerros kerrokselta, ihonalaisista lihaksista aina ihon pintakerroksiin asti.

CatioVital Lifting on tehokas erikoiskasvohoito erityisesti veltostuneelle iholle. Hoito sopii myös kaikille kasvojen ihon nopeaa kiinteytystä kaipaaville.  Hoidossa aktivoidaan kasvolihaksia miedon sähkövirran avulla tehtävällä "kasvojumpalla" ja kiinteyttävällä hieronnalla.  Hoito aktivoi myös kasvojen lymfaattista järjestelmän toimintaa sekä aktivoi ihon omaa mikroverenkiertoa edistäen näin ihon kimmoisuutta ylläpitävien kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Kasvohoidot räätälöidään ihon tarpeiden ja sinun toiveiden mukaisesti!