Ajankohtaista

Uusimmat aiheet

5.11.2018

5 -vuotias Pisara Kauneutta saa rinnalleen nyt Pisara Kauneutta Ekon

5 -vuotias Pisara Kauneutta hoitola saa rinnalleen nyt Pisara Kauneutta Eko:n! Kosmetologimme Heidin oma herkistyminen kosmetiikalle herätti kiinnostuksen luonnonmukaiseen ihonhoitoon ja mullisti lopulta koko tavan tehdä kosmetologin työtä! Kokonaisvaltainen lähestyminen ihonhoitoon, jossa kartoitetaan asiakkaan elintavat, ihon historia ja ihon eri rasitustekijät, antaa hyvän pohjan lähteä työskentelemään kohti terveempää ihoa... Lue lisää »

3.9.2018

Sky-Kosmetologi Mari aloittaa työt 4.9

Ihana SKY-kosmetologi Mari Pirinen aloittaa meillä työt 4.9. Mari on valmistunut kosmetologiksi 2016 ja on sen jälkeen työskennellyt monipuolisesti kasvo- ja vartalohoitojen parissa. Syyskuun ajan Mary Cohr kasvohoidot Marin tekemänä -15%. Marille saa varattua keskiviikkoisin ilta-aikoja ja myös lauantai aikoja voi kysyä. Lue lisää »

21.7.2018

Annakaisa on jäänyt äitiyslomalle

Annakaisa on äitiyslomalla 17.7 alkaen ja Heidi palvelee toistaiseksi yksin hoitolalla. Etsimme koko ajan äitiysloman sijaista ja ilmoitamme heti kun saamme lisävahvistusta hoitolaan. Aukioloajat pysyvät läpi kesän samana: ti-pe 10.00-17.00. Aurinkoista kesää ja näkemisiin! Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 6 Seuraava »