Ajankohtaista

Uusimmat aiheet

29.1.2019

Pisara Kauneutta EKO valittiin vuoden 2018 Esse hoitolaksi

Ilo on kertoa, että Pisara Kauneutta EKO valittiin vuoden 2018 Esse hoitolaksi kymmenien hoitoloiden joukosta! Valintakriteereinä olivat mm. kosmetologin ammattimaisuus ja tietotaito, monipuolinen viestintä, raikas ja Essen brändiä mukaileva ilme ja erinomaisesti onnistunut markkinoinnin ja viestinnän ja hoitolanäkyvyyden kokonaisuus. Kiitollisin mielin otimme tunnustuksen vastaan ja jatkamme työskentelyä terveen ja hyvinvoivan... Lue lisää »

5.11.2018

5 -vuotias Pisara Kauneutta saa rinnalleen nyt Pisara Kauneutta Ekon

5 -vuotias Pisara Kauneutta hoitola saa rinnalleen nyt Pisara Kauneutta Eko:n! Kosmetologimme Heidin oma herkistyminen kosmetiikalle herätti kiinnostuksen luonnonmukaiseen ihonhoitoon ja mullisti lopulta koko tavan tehdä kosmetologin työtä! Kokonaisvaltainen lähestyminen ihonhoitoon, jossa kartoitetaan asiakkaan elintavat, ihon historia ja ihon eri rasitustekijät, antaa hyvän pohjan lähteä työskentelemään kohti terveempää ihoa... Lue lisää »

3.9.2018

Sky-Kosmetologi Mari aloittaa työt 4.9

Ihana SKY-kosmetologi Mari Pirinen aloittaa meillä työt 4.9. Mari on valmistunut kosmetologiksi 2016 ja on sen jälkeen työskennellyt monipuolisesti kasvo- ja vartalohoitojen parissa. Syyskuun ajan Mary Cohr kasvohoidot Marin tekemänä -15%. Marille saa varattua keskiviikkoisin ilta-aikoja ja myös lauantai aikoja voi kysyä. Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 7 Seuraava »